Snapchat'te Snap Hikayenizi Kimlerin Görüntülediğini Kontrol Edin
Snapchat'te Snap Hikayenizi Kimin Görüntülediğini Kontrol Etme
Snapchat hikayeniz, bir fotoğraf veya videoyu tüm Snapchat arkadaşlarınızla 24 saat boyunca paylaşmanıza olanak tanır. Bir kez görebileceğiniz normal bir Snapchat fotoğrafı veya videosunun aksine, Snapchat Hikayeleri yayınlandıktan 24 saat sonra yok edilene kadar tekrar tekrar görüntülenebilir. Ayrıca Snapchat'teki arkadaşlarınızdan kaçının Snapchat hikayelerini ve adlarını gördüğünü de görebilirsiniz.
WhatsApp “görülen” özelliğini getirdiğinde insanlar kızmıştı. Bu özellik, çok geçerli bir sebep olmadan bir mesajı görmezden gelmeyi veya cevaplamayı imkansız hale getirdi. Son olarak, diğer mesajlaşma uygulamaları bu özelliği edindi ve çoğalttı. Snapchat'in aksine herkesin onu devre dışı bırakmanın bir yolu vardır. Bu, iyi ya da kötü için, birisinin güncellemelerinizi, mesajlarınızı ne zaman gördüğünü veya ne zaman yazdığını size tam olarak söyler. Kişilerinizden biri yazmaya başladığında Snapchat, kelimenin tam anlamıyla size bir bildirim gönderir. Uygulamadaki etkinliğinizi gizlemenin bir yolu yoktur ve bu Snapchat hikayeniz için geçerlidir. Snap hikayenizi kimlerin gördüğünü kolayca görebilirsiniz.
Ayrıca Okuyun: Seyahat Modu ile Snapchat'te Verileri Kaydet
Snap hikayenizi kimlerin gördüğünü kontrol edin
Snapchat'i açın ve Hikayeler ekranına erişmek için sola kaydırın. Zaten aktif bir snap hikayeniz olmalı. Hikayenize dokunun. Üç yan düğmeden herhangi birine dokunmamaya dikkat edin.

Hikayenize dokunduğunuzda, oynamaya başlar. Bu ekrana bakarsanız, altta küçük bir ok göreceksiniz. Bu ok üzerinde yukarı kaydırın. Anlık hikayenizi kaç kişinin gördüğünü gösteren bir panel açılacaktır. Toplam izlenme sayısını sol üst köşede görebilirsiniz. Ardından, hikayenizin kaç kez yeniden üretildiğini görebilirsiniz.
sınırlamalar
Snap hikayelerinin sınırlı bir süresi 24 saattir. Bu sınırlı yaşam, Snapchat'teki takipçilerinizin/arkadaşlarınızın/halkınızın yalnızca o sırada hikayenizi görebileceği anlamına gelir. Aynı şekilde, yalnızca anlık hikayenizi kimlerin gördüğünü, mevcut olduğu sürece kontrol edebilirsiniz.
Hikayeniz rotasını tamamladığında, yani 24 saat sona erdiğinde, hikayenizde kaç kez görüntülendiğini artık kontrol edemezsiniz. Daha sonra hikayenize daha fazla anlık görüntü eklerseniz, yalnızca o hikayenin görünümlerini kontrol edebilirsiniz. Bir hikayedeki eski anlık görüntülerin süresi 24 saat sonra sona erer. Bir hikayede gördüğünüz görüntülemeler, hâlâ 24 saatlik süre içinde olan anlık görüntüler içindir.
Hikayenizi kimlerin görebileceğini sınırlamak istiyorsanız, bunu yapabilirsiniz. Sizi takip eden herkesin hikayenizi görmesine izin verebilir veya sadece arkadaşlarınızla sınırlandırabilirsiniz. Arkadaşlar sizi takip eden ve sizi takip eden insanlardır. Anlık hikayenizin görünürlüğünü yalnızca arkadaşlarınızla sınırlarsanız, takip etmediğiniz kişiler hikayenizi göremez.
Ayrıca Okuyun: Snapchat'te Gönderilmiş Bir Mesaj Nasıl Silinir
Bir eklentiyi sınırlı sayıda arkadaşınızla paylaşmak istiyorsanız, bunu yapmanın en iyi yolu hikayeniz değildir. Bunun yerine Snapchat'te bir grup oluşturmak ve hikayenizi grupla paylaşmak daha iyidir.


